Naziv tvrtke

hamadau

Adresa

Zagrebačka 30
52100 Pula
Hrvatska

Tel/fax/GSM 

+385 (0)98 978 2264

E-mail

info(at)hamadau.com

Web

www.hamadau.com

Opis proizvoda/usluga

hamadau je stvoren kako bi svojim djelovanjem objedinio sraz koji postoji između nemilog broja neuspješnih/nepotrebnih proizvoda i stvarne potrebe društva. hamadau razmišljanje je definirano jednim stavom - sve je dizajnirano. Sociolozi kažu da se društvo sastoji od tri elementa: komunikacije, materijalnog svijeta, arhitekture. Nemojte da vas riječ “arhitektura” buni, na njenom bi mjestu  trebalo stajati “okoliš”, to je iz razloga što je arhitektura današnjice toliko sveobuhvatna da je postala naš okoliš. hamadau želi utjecati na sva tri pojma, sve u svrhu poboljšanja kvalitete ljudskog života općenito, te u svrhu očuvanja prirode u kojoj se nalazimo. Cilj je svojim djelovanjem stvoriti što bolju simbiozu između ponuđenog i traženog u bilo kojem obliku dizajniranja.

Značenje riječi hamadau je stvoren, dizajniran, te ju kao takvu želimo promovirati. Krenuli smo od “nule”, od samog pojma dizajn. Dizajneri općenito znaju koliko je teško i kompleksno stvoriti novi proizvod u svijetu u kojem rzmišlja sedam milijardi ljudi. Jednako kompleksno je svoriti i ime, tako npr. pod tim pojmom možete naći da postoji stari hamadau perzijski tepih. Pojam hamadau je numerološki dizajniran, kao i kod perzijskog tepiha, za nas predstavlja prvi kvalitetni layer - sloj od kojeg sve započinje. Za nas je jednostavno – hamadau, word for good emotion. Cilj tvrtke je pomoći drugim tvrtka i pojedincima da kroz zajednička razmišljanja, znanje i iskustvo mijenjamo način na koji korisnici gledaju na proizvode, te stvaramo nove proizvode istinski namjenjene čovjeku i prirodi koja ga okružuje. U to svrhu, želimo utjecati na mikrorazini, a pritom mijenjati makrorazinu.

U suradnji s vanjskim partnerima nudimo usluge savjetovanja u:

  • arhitekturi/interijerima/industriji/komunikaciji/stvaranju identiteta/ekonomskim isplativostima/analizama u dizajnerskom i ekonomskom smislu.

Sve je dizajnirano.

Tehnološki inkubator projekt je Istarske razvojne agencije (IDA) d.o.o.

Projekt se provodi uz podršku Ministarstva poduzetništva i obrta

The project is co-funded by the European Union, instrument for Pre-Accession Assistance

This publication has been produced with the financial assistance of the IPA Adriatic Cross-Border Cooperation Programme. The contents of this publication are the sole responsibility of the project Beneficiary and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the IPA Adriatic Cross-Border Cooperation Programme Authorities.