Stanari o inkubatoru

Tailored Development, Emanuel Blagonić

„Kada imate dobru ideju vjerojatno je možete razraditi i iz dnevnog boravka, no kvalitetni radni prostor je ono što će vam dati dodatni poticaj u vašem radu. Otvaranje tehnološkog inkubatora nama je svojevrstan vjetar u leđa jer unutar inkubatora planiramo održavanje radionica i predavanja. Na taj način nadamo se da ćemo i Pulu uvrstiti na kartu budućih tehnoloških centara Hrvatske, kao što su to učinili kolege iz Zagreba, Osijeka, Rijeke ili Splita.“

In Istrien j.d.o.o., Vilijam Žufić

Tehnološki inkubator je odlično lociran, prostori su funkcionalno riješeni, opremljeni su klimom, priključkom na internet, uredskim stolovima, stolicama, ormarima, alarmom i parlafonom. Postoji prostor za prezentacije, kuhinja, sanitarni čvor, a organizirano je i čišćenje zajedničkih prostorija i ureda. Inkubatorom/akceleratorom se odlično upravlja. Pravi "plug and play" office.

Tehnološki inkubator projekt je Istarske razvojne agencije (IDA) d.o.o.

Projekt se provodi uz podršku Ministarstva poduzetništva i obrta

The project is co-funded by the European Union, instrument for Pre-Accession Assistance

This publication has been produced with the financial assistance of the IPA Adriatic Cross-Border Cooperation Programme. The contents of this publication are the sole responsibility of the project Beneficiary and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the IPA Adriatic Cross-Border Cooperation Programme Authorities.