Naziv tvrtke

Tailored Development d.o.o.

Adresa

Kapitolinski trg 10
52100 Pula
Hrvatska 

Tel/fax/GSM

+385 99 5503 300

E-mail

contact(at)tailoreddev.co

Web

www.tailoreddev.co
www.tailored4wp.com

O tvrtci

Tailored Development je prva hrvatska full–service agencija za dizajn i razvoj web stranica na WordPressu. Specijalizirani smo u izradi responzivnih web stranica (prilagođenih za trenutne i nove uređaje poput pametnih telefona, tableta pa čak i frižidera s pristupom internetu). S klijentima iz cijelog svijeta (SAD, Francuska, Španjolska, UK, Slovenija, Bosna i Hercegovina, …) i Hrvatske, javite nam se ako trebate kvalitetnu internet stranicu koja će prodavati vaš proizvod ili uslugu.

Opis proizvoda/usluga

U Tailored Developmentu naglasak uvijek stavljamo na kvalitetu. S iskustvom u dizajnu korisničkih sučelja, informacijskoj arhitekturi i optimizaciji internet stranica, radimo na velikim i malim projektima za naručitelje iz Hrvatske i svijeta. Naše su stranice među najkvalitetnijima na tržištu, responzivne su i biti će aktualne sljedećih 5 godina. Uvijek se trudimo biti ispred drugih, a u naš rad stalno uvodimo nove tehnologije.

Predavači smo na domaćim i stranim konferencijama, iz područja web dizajna, informacijske arhitekture, korisničkih sučelja i WordPressa. Stalno u korak s vremenom, trudimo se posjećivati konferencije u zemlji i svijetu. Također, bavimo se organizacijom okupljanja hrvatske WordPress zajednice. 

Tehnološki inkubator projekt je Istarske razvojne agencije (IDA) d.o.o.

Projekt se provodi uz podršku Ministarstva poduzetništva i obrta

The project is co-funded by the European Union, instrument for Pre-Accession Assistance

This publication has been produced with the financial assistance of the IPA Adriatic Cross-Border Cooperation Programme. The contents of this publication are the sole responsibility of the project Beneficiary and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the IPA Adriatic Cross-Border Cooperation Programme Authorities.