Naziv tvrtke

EcoAgroTerra

Adresa

Zagrebačka 30
52100 Pula
Hrvatska

Tel/fax/GSM

+385 (0)92 271 26 20

E-mail

melita.zec.vojinovic@ as2con.com

Opis proizvoda/usluga

EcoAgroTerra je ured za istraživanje. edukaciju i razvoj u okviru održive poljoprivrede i ruralnog razvoja. Pored glavnih aktivnosti, ured nudi usluge kreiranja poslovnih ideja, poslovnih i gospodarskih planova te aplikacija prema EU fondovima u okviru poljoprivrede i održivog razvoja; pronalazi solucije u marketingu i poslovanju te vrši edukaciju u području generičkih znanstvenih metoda.

O tvrtci

EcoAgroTerra osnovana je početkom 2012 godine, a sastoji se od tima eksperata, magistra i doktora znanosti, u području biotehnoloških, ekonomskih i tehničkih znanosti koji su stekli edukaciju i radno iskustvo na europskim sveučilištima. 

Naša misija je kreacija novog znanja i pronalazak solucija za izazove koje nudi održiva poljoprivreda i ruralni razvoj, a vezani su uz održivi razvoj, zaštitu okoliša, turizam i održivo upravljanje prirodnim resursima koristeći suvremene alate i metode. 

Vizija EcoAgroTerre je postati jedan od vodećih ureda za razvoj inovativnih i održivih rješenja baziranih na znanju u održivoj poljoprivredi i ruralnom razvoju te u integraciji poljoprivrede i turizma.

Tehnološki inkubator projekt je Istarske razvojne agencije (IDA) d.o.o.

Projekt se provodi uz podršku Ministarstva poduzetništva i obrta

The project is co-funded by the European Union, instrument for Pre-Accession Assistance

This publication has been produced with the financial assistance of the IPA Adriatic Cross-Border Cooperation Programme. The contents of this publication are the sole responsibility of the project Beneficiary and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the IPA Adriatic Cross-Border Cooperation Programme Authorities.